Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου
  Κεντρική Σελίδα .::. Ο Όμιλος .::. Μέλη .::. Τα Νέα Μας .::. Επικοινωνία .::. Χορηγοί
Ομαδικά Αθλήματα
Ποδόσφαιρο
Χάντμπολ
Ατομικά Αθλήματα
Aikido
'Aρση Βαρών
Ξιφασκία
Παγκράτιο
Πάλη
Πινκγ-Πονγκ
Ποδηλασία
Σκάκι
Σκοποβολή
Τέννις
Τζούντο
Τοξοβολία
 
Χορηγός Τμήματος Χειροσφαίρισης

Κεντρική Σελίδα

Καλωσήλθατε στον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου.

Πλοηγηθείτε στον διαδικτυακό μας τόπο και επιλέξτε το άθλημα που σας ταιριάζει.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2021

Τελευταία νέα:

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Παραολυμπιονίκης και σκοπεύτρια του Ομίλου μας Δήμητρα Κοροκίδα
Ημερομηνία δημοσίευσης : 22/4/2024 11:39:00 πμ
Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Παραολυμπιονίκης και σκοπεύτρια του Ομίλου μας Δήμητρα Κοροκίδα στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΑΜΕΑ που διεξήχθη στο Σκοπευτήριο της Ελευσίνας την Κυριακή 21.04.2024. Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία της περιελάμβανε μόνο δέκα προπονήσεις, γεγονός το οποίο, καθιστά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης με μόνο πέντε βαθμούς διαφορά από την τρίτη, μια εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία που θέτει τις βάσεις για διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2025.

Oι σκοπευτές του Ομίλου μας συμμετείχαν σε αγώνες Α κατηγορίας στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα
Ημερομηνία δημοσίευσης : 18/4/2024 4:23:00 μμ
Και τα τρία Σαββατοκύριακα του Απριλίου οι σκοπευτές του Ομίλου μας συμμετείχαν σε αγώνες Α κατηγορίας στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα με την σκοπεύτρια Σταυρινάδη Ιωάννα να βελτιώνει το ατομικό της ρεκόρ στο Αεροβόλο Τυφέκιο Γυναικών κατά είκοσι βαθμούς. Η προσπάθεια για την προετοιμασία των σκοπευτών μας προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων που θα διεξαχθεί αργότερα εφέτος συνεχίζεται αμείωτη.

Συμμετοχή τριών σκοπευτών και μιας σκοπεύτριας του Ομίλου μας στον πρώτο αγώνα αεροβόλων όπλων για το 2024 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα
Ημερομηνία δημοσίευσης : 15/1/2024 10:37:00 πμ
Με την συμμετοχή τριών σκοπευτών και μιας σκοπεύτριας του Ομίλου μας πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας αεροβόλων όπλων για το 2024 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. Πραγματοποιήθηκε έτσι η πρώτη τους αγωνιστική προπόνηση καθ' οδόν προς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων που θα διοργανωθεί αργότερα φέτος. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο σκοπευτής μας Κάκκος Μάριος επέτυχε Ατομικό Ρεκόρ στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών θέτοντας τις βάσεις για μια καλή προσωπική αγωνιστική πορεία.

Ο Σκοπευτής του Ομίλου μας Στέφανος Ταμβάκης έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελεύθερου Πιστολίου Ανδρών
Ημερομηνία δημοσίευσης : 4/10/2023 11:54:00 πμ
Το Σάββατο 30.09.2023 ο Σκοπευτής του Ομίλου μας Στέφανος Ταμβάκης, έχοντας κάνει μόνο δύο προπονήσεις, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελεύθερου Πιστολίου Ανδρών και κατάφερε να κατακτήσει την εικοστή θέση στην ατομική κατάταξη, αντιμετωπίζοντας τριάντα σκοπευτές και βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση.

Οι σκοπευτές του Ομίλου μας Κώστας Δούνας και Στέφανος Ταμβάκης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων (Πιστόλι Στάνταρντ 25 μέτρων)
Ημερομηνία δημοσίευσης : 27/9/2023 11:11:00 πμ
Οι σκοπευτές του Ομίλου μας Κώστας Δούνας και Στέφανος Ταμβάκης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων (Πιστόλι Στάνταρντ 25 μέτρων) που διοργανώθηκε στο Σκοπευτήριο Μαλακάσας την 23.09.2023 από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Ελευθερία Τσιαδή Δημητροπούλου έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλου Τυφεκίου
Ημερομηνία δημοσίευσης : 24/4/2023 4:51:00 μμ
Η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Ελευθερία Τσιαδή Δημητροπούλου έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλου Τυφεκίου και στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων που διοργανώθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το Σάββατο 21.04.2023. Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα ήταν άρρωστη κατάφερε να κατακτήσει την εικοστή πρώτη θέση της κατάταξης σε σύνολο τριάντα μιας σκοπευτριών. Απέκτησε δε εμπειρίες που θα τις φανούν πολύ χρήσιμες στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι σκοπευτές του Ομίλου μας Δούνας Κωνσταντίνος κα Ταμβάκης Στέφανος, έλαβαν μέρος, σε Διασυλλογικούς Αγώνες Α κατηγορίας για πυροβόλα Όπλα
Ημερομηνία δημοσίευσης : 10/4/2023 11:50:00 πμ
Την Κυριακή 02.04.2023 οι σκοπευτές του Ομίλου μας Δούνας Κωνσταντίνος κα Ταμβάκης Στέφανος, έλαβαν μέρος, σε Διασυλλογικούς Αγώνες Α κατηγορίας για πυροβόλα Όπλα στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερου Πιστολίου που θα διεξαχθεί στο ίδιο Σκοπευτήριο αργότερα φέτος. Παρόλο που δεν διακρίθηκαν, λόγω μικρού προπονητικού όγκου έως σήμερα, αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Συνεχίζουμε την γεμάτη συγκινήσεις πορεία μας στα σκοπευτικά δρώμενα της χώρας μας.

Την ένατη θέση στο Αεροβόλο Τυφέκιο Κοριτσιών κατέκτησε η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Τσιαδή Δημητροπούλου Ελευθερία
Ημερομηνία δημοσίευσης : 22/3/2023 11:49:00 πμ
Την ένατη θέση στο Αεροβόλο Τυφέκιο Κοριτσιών κατέκτησε η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Τσιαδή Δημητροπούλου Ελευθερία η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκοποβολής το οποίο διοργανώθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το Σάββατο 18-03-2023. Ήταν ένα καλό αγωνιστικό τεστ ενόψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στον ίδιο χώρο τέλη Απριλίου.