Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου
  Κεντρική Σελίδα .::. Ο Όμιλος .::. Μέλη .::. Τα Νέα Μας .::. Επικοινωνία .::. Χορηγοί
Ομαδικά Αθλήματα
Ποδόσφαιρο
Χάντμπολ
Ατομικά Αθλήματα
Aikido
'Aρση Βαρών
Ξιφασκία
Παγκράτιο
Πάλη
Πινκγ-Πονγκ
Ποδηλασία
Σκάκι
Σκοποβολή
Τέννις
Τζούντο
Τοξοβολία
 
Χορηγός Τμήματος Χειροσφαίρισης

Τα Νέα Μας

Συμμετοχή τριών σκοπευτών και μιας σκοπεύτριας του Ομίλου μας στον πρώτο αγώνα αεροβόλων όπλων για το 2024 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα
Ημερομηνία δημοσίευσης : 15/1/2024 10:37:00 πμ
Με την συμμετοχή τριών σκοπευτών και μιας σκοπεύτριας του Ομίλου μας πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας αεροβόλων όπλων για το 2024 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. Πραγματοποιήθηκε έτσι η πρώτη τους αγωνιστική προπόνηση καθ' οδόν προς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων που θα διοργανωθεί αργότερα φέτος. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο σκοπευτής μας Κάκκος Μάριος επέτυχε Ατομικό Ρεκόρ στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών θέτοντας τις βάσεις για μια καλή προσωπική αγωνιστική πορεία.

Ο Σκοπευτής του Ομίλου μας Στέφανος Ταμβάκης έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελεύθερου Πιστολίου Ανδρών
Ημερομηνία δημοσίευσης : 4/10/2023 11:54:00 πμ
Το Σάββατο 30.09.2023 ο Σκοπευτής του Ομίλου μας Στέφανος Ταμβάκης, έχοντας κάνει μόνο δύο προπονήσεις, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελεύθερου Πιστολίου Ανδρών και κατάφερε να κατακτήσει την εικοστή θέση στην ατομική κατάταξη, αντιμετωπίζοντας τριάντα σκοπευτές και βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση.

Οι σκοπευτές του Ομίλου μας Κώστας Δούνας και Στέφανος Ταμβάκης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων (Πιστόλι Στάνταρντ 25 μέτρων)
Ημερομηνία δημοσίευσης : 27/9/2023 11:11:00 πμ
Οι σκοπευτές του Ομίλου μας Κώστας Δούνας και Στέφανος Ταμβάκης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων (Πιστόλι Στάνταρντ 25 μέτρων) που διοργανώθηκε στο Σκοπευτήριο Μαλακάσας την 23.09.2023 από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Ελευθερία Τσιαδή Δημητροπούλου έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλου Τυφεκίου
Ημερομηνία δημοσίευσης : 24/4/2023 4:51:00 μμ
Η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Ελευθερία Τσιαδή Δημητροπούλου έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλου Τυφεκίου και στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων που διοργανώθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το Σάββατο 21.04.2023. Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα ήταν άρρωστη κατάφερε να κατακτήσει την εικοστή πρώτη θέση της κατάταξης σε σύνολο τριάντα μιας σκοπευτριών. Απέκτησε δε εμπειρίες που θα τις φανούν πολύ χρήσιμες στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι σκοπευτές του Ομίλου μας Δούνας Κωνσταντίνος κα Ταμβάκης Στέφανος, έλαβαν μέρος, σε Διασυλλογικούς Αγώνες Α κατηγορίας για πυροβόλα Όπλα
Ημερομηνία δημοσίευσης : 10/4/2023 11:50:00 πμ
Την Κυριακή 02.04.2023 οι σκοπευτές του Ομίλου μας Δούνας Κωνσταντίνος κα Ταμβάκης Στέφανος, έλαβαν μέρος, σε Διασυλλογικούς Αγώνες Α κατηγορίας για πυροβόλα Όπλα στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερου Πιστολίου που θα διεξαχθεί στο ίδιο Σκοπευτήριο αργότερα φέτος. Παρόλο που δεν διακρίθηκαν, λόγω μικρού προπονητικού όγκου έως σήμερα, αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Συνεχίζουμε την γεμάτη συγκινήσεις πορεία μας στα σκοπευτικά δρώμενα της χώρας μας.

Την ένατη θέση στο Αεροβόλο Τυφέκιο Κοριτσιών κατέκτησε η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Τσιαδή Δημητροπούλου Ελευθερία
Ημερομηνία δημοσίευσης : 22/3/2023 11:49:00 πμ
Την ένατη θέση στο Αεροβόλο Τυφέκιο Κοριτσιών κατέκτησε η σκοπεύτρια του Ομίλου μας Τσιαδή Δημητροπούλου Ελευθερία η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκοποβολής το οποίο διοργανώθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το Σάββατο 18-03-2023. Ήταν ένα καλό αγωνιστικό τεστ ενόψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στον ίδιο χώρο τέλη Απριλίου.

Συμμετοχή στους Διασυλλογικούς Αγώνες Α κατηγορίας
Ημερομηνία δημοσίευσης : 6/3/2023 10:13:00 πμ
Το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε με πέντε σκοπευτές στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών, μία σκοπεύτρια στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, τρεις στο Αεροβόλο Τυφέκιο Γυναικών και μία στο Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων

Το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α Κατηγορίας
Ημερομηνία δημοσίευσης : 14/2/2023 12:33:00 μμ
Στους διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α κατηγορίας που διοργανώθηκαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα την 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023 το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών με τους σκοπευτές Στέφανο Ταμβάκη Νίκο Κουμουνδούρο και Παναγιώτη Κουρούβανη.

Το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α Κατηγορίας
Ημερομηνία δημοσίευσης : 29/12/2022 2:09:00 μμ
Το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α Κατηγορίας που διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα την 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022 με πέντε σκοπευτές στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών, τρεις σκοπεύτριες στο Αεροβόλο Τυφέκιο Γυναικών και μία σκοπεύτρια στο Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων. Ήταν ένα ακόμη ικανοποιητικό αγωνιστικό τεστ στην προετοιμασία τους για τον αγώνα στόχο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αεροβόλων Όπλων για το 2023.

Το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων
Ημερομηνία δημοσίευσης : 7/12/2022 10:04:00 πμ
Το Τμήμα Σκοποβολής του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α' Κατηγορίας που διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα την 04 και 05 Δεκεμβρίου 2022 με τους κάτωθι σκοπευτές και σκοπεύτριες: -Τσιαδή Ελευθερία. Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων. -Μαρτίνου Ελεάννα. Αεροβόλο Τυφέκιο Γυναικών. -Σταυρινάδου Ιωάννα. Αεροβόλο Τυφέκιο Γυναικών. -Ταμβάκης Στέφανος. Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών. -Δούνας Κώστας .Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών. -Κουμουνδούρος Νικόλαος. Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών. -Κουρούβανης Παναγιώτης. Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό αγωνιστικό τεστ που ενδυνάμωσε την αυτοπεποίθηση όλων ενόψει της προετοιμασίας τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων του 2023.

Σύνολο καταχωρήσεων : 47  
Περισσότερες καταχωρήσεις :    [1]   2   3   4   5      Επόμενη Σελίδα