Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου
  Κεντρική Σελίδα .::. Ο Όμιλος .::. Μέλη .::. Τα Νέα Μας .::. Επικοινωνία .::. Χορηγοί
Ομαδικά Αθλήματα
Ποδόσφαιρο
Χάντμπολ
Ατομικά Αθλήματα
Aikido
'Aρση Βαρών
Ξιφασκία
Παγκράτιο
Πάλη
Πινκγ-Πονγκ
Ποδηλασία
Σκάκι
Σκοποβολή
Τέννις
Τζούντο
Τοξοβολία
 
Χορηγός Τμήματος Χειροσφαίρισης

Τα Νέα Μας

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 17/01/2010
Ημερομηνία δημοσίευσης : 17/1/2010 7:08:00 μμ - Συγγραφέας / Πηγή : ΑΟΠΑ

«Το 2010 πιστεύουμε ότι θα είναι η χρονιά που ο Αθλητικό Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου θα αποκτήσει τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις» ήταν η κοινή ευχή όλων των παρευρισκομένων στη γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2010 του Ομίλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα παρουσία του δεκαπενταμελούς και των αθλητών του συλλόγου, καθώς επίσης και επίσημων προσκεκλημένων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης στην ομιλία του δήλωσε ότι «είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη η θέση του προέδρου στον όμιλος Παράδεισος, Αμαρουσίου,  μία θέση που κατείχε για περισσότερο από μισό αιώνα ο ιδρυτής του ομίλου Άργύριος Παναγιωτόπουλος. Πιστεύω ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο το έργο του και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ο Όμιλος μας να αποκτήσει το δικό του σπίτι, τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις».

Ό Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην ομιλία του τόνισε τις προσπάθειες που καταβάλει προκειμένου η κοινή ευχή όλων στον Όμιλο να πάρει σάρκα και οστά και ο σύλλογος  να αποκτήσει αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης  Σγουρός που ήταν και αθλητής για σειρά ετών στον Όμιλο, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Ε. Στέλιος Προσαλίκας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Πεύκης  Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο  αθλητικός συντάκτης Άγγελος Μενδρινός που ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Ομίλου και ένας από τους βασικούς ομιλητές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μενδρινός: «…στην εποχή της εξειδίκευσης και του εύκολου εντυπωσιασμού ο Παράδεισος επιλέγει τον δύσκολο δρόμο. Δεν καλλιεργεί ένα, αλλά πολλά αθλήματα προσπαθώντας να απλώσει τα δίχτυα του σ’ όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων των νέων της περιοχής. Συνεχίζει μια παράδοση που ξεπερνά το μισό αιώνα που θέλει τα αθλητικά σωματεία αθλητικές κυψέλες.  Είναι ευχής έργο που σ’ αυτή τη περιοχή, σε αυτό το σωματείο βρέθηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν και να συνεχίσουν την παράδοση που εγκαινίασε ο ιδρυτής του Αργύρης Παναγιωτόπουλος, ένας άνθρωπος που έρχεται από μια άλλη εποχή, όταν οι αθλητικοί παράγοντες πρωτοστατούσαν στο να ιδρυθούν νέες ομοσπονδίες και να διαδοθούν όσο γίνεται περισσότερα αθλήματα».