Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου
  Κεντρική Σελίδα .::. Ο Όμιλος .::. Μέλη .::. Τα Νέα Μας .::. Επικοινωνία .::. Χορηγοί
Ομαδικά Αθλήματα
Ποδόσφαιρο
Χάντμπολ
Ατομικά Αθλήματα
Aikido
'Aρση Βαρών
Ξιφασκία
Παγκράτιο
Πάλη
Πινκγ-Πονγκ
Ποδηλασία
Σκάκι
Σκοποβολή
Τέννις
Τζούντο
Τοξοβολία
 
Χορηγός Τμήματος Χειροσφαίρισης

Τα Νέα Μας

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ κου Ι. ΧΑΤΖΗΣΑΡΑΝΤΟΥ
Ημερομηνία δημοσίευσης : 15/1/2006 9:20:00 πμ - Συγγραφέας / Πηγή : Διαχειριστής

Κυρίες και Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου, σας καλωσορίζει στην σημερινή γιορτή μας, που κλείνουμε 52 ολόκληρα χρόνια δράσης για το παιδί και την νεολαία μας.

Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποτελείται από 15, γνωστά στο αθλητικό κόσμο της χώρας έντιμα και ευυπόληπτα Μέλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγεται ανά τριετία και κάθε μέλος του Συμβουλίου  αναλαμβάνει την διοίκηση ενός  αθλητικού τμήματος και είναι υπεύθυνο για την πορεία και την πρόοδο αυτού.

Ό Σύλλογός μας έχει σήμερα 13 αθλητικά τμήματα και αν είχε και άλλους πόρους, τα τμήματα θα ήσαν περισσότερα.

Σήμερα λειτουργούν και προοδεύουν τα τμήματα ποδοσφαίρου μαζί  με την ποδοσφαιρική ακαδημία που έχει 4 ομάδες, χάντμπωλ, ποδηλασίας, ξιφασκίας, τζούντο, παγκράτιο, σκάκι, τέννις, σκοποβολής, τοξοβολίας και άρσης βαρών και Πίνγκ-Πόνγκ.

Το Συμβούλιο μας, όπως είναι γνωστόν, εκλέγεται μετά τις όποιες υπαγορεύονται νόμιμες διαδικασίες, από υποψηφίους που θέλουν και επιδιώκουν  να προσφέρουν για την περαιτέρω πρόοδο του Συλλόγου μας.

Και παλιοί και νέοι που πιστεύουν  στα αθλητικά ιδεώδη, συμπαρίστανται και προσφέρουν τις πράγματι πολύτιμες υπηρεσίες τους, όπως τούτο άλλωστε πασιφανώς απεδείχθη από την μέχρι σήμερα πορεία του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου.

Φροντίζουμε στο Συμβούλιο μας να έχουμε εκπαιδευτικούς, δασκάλους και καθηγητές, νομικούς και άλλους επιστήμονες, η συμβολή των οποίων είναι και απεδείχθη πολύτιμη.

Και μη σας φανεί  περίεργο που επί ολόκληρα 52 χρόνια έχουμε τον ίδιο Πρόεδρο και ιδρυτή του Συλλόγου μας  ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ.

Αυτό συμβαίνει γιατί η ασυναγώνιστη προσφορά του είναι ανεκτίμητος. Θεωρεί τον Σύλλογο, μέλος της οικογένειάς του, η δε πείρα του στα αθλητικά δρώμενα έχει υπέρμετρα εκτιμηθεί από τους φορείς των Αθλητικών Ελληνικών και Ξένων Ομοσπονδιών και από τους αθλητικούς λειτουργούς της Πολιτείας.

Ο Πρόεδρός μας, γνώστης της αθλητικής νομοθεσίας όσον και της τεχνικής των διαφόρων αθλημάτων προτιμήθηκε στην κατάκτηση επίλεκτων θέσεων.
Είναι  πλούσια η δράσις και η οικονομική του προσφορά στον Σύλλογο μας  και όχι μόνον αυτός. Πολλοί Σύμβουλοι ενίσχυσαν και ενισχύουν οικονομικά τον Σύλλογο. Αν η Πολιτεία και ο Δήμος μας ενισχύανε οικονομικά, ο Σύλλογός μας θα ήταν ακόμη καλύτερος.

Πρέπει να πούμε ότι ο Πρόεδρος μας Αργύρης Παναγιωτόπουλος έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας σε πέντε Ελληνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες στις τέσσερις από τις οποίες είναι σήμερα επίτιμος Πρόεδρος.
Ξένες Αθλητικές Ομοσπονδίες όπως η FILA - ΟΥΤΣΙ και της IWF τον εξέλεξαν μέλος της Διοικήσεως των.

Είναι ιδρυτής και πρώτος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας 'Αρσης Βαρών, επί 35 ολόκληρα χρόνια Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και έφορος  στην Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Υπηρέτησε σε αρκετές επιτροπές Διευθυντής Σχολών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ευχές σε όλους σας για το νέο έτος, ευχές με υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους σας.
Και τώρα τον λόγο έχει ο Πρόεδρός  μας κος Α. Παναγιωτόπουλος.